TERESA GALLART
Química Cosmetòloga

Juliol de 2024

La importància de la higiene canina

La relació entre humans i gossos transcendeix la mera convivència; és un vincle d’afecte i cura mútua que ens enriqueix. En aquest vincle, la higiene canina juga un paper fonamental, no només per l’impacte en la salut i benestar de les nostres mascotes, sinó també per la seva influència en la convivència harmoniosa a les nostres llars. En aquest sentit, l’elecció de productes d’higiene de qualitat i naturals adquireix una rellevància crucial.

En l’última dècada, ha sorgit una tendència creixent cap a productes naturals per a la cura de mascotes, impulsada per una major consciència sobre la importància de la salut holística. Ingredients com l’oli de cànem o les proteïnes d’amarant han destacat pels seus beneficis únics i el seu origen natural. El de FamiskinVet, Dog Shampoo, justament incorpora els seus principis actius, a més d’afegir també oli de romaní, que no només té propietats antiinflamatòries per a la pell, sinó que també contribueix a la fortalesa i la suavitat del seu pèl.

L’oli de cànem, extret de la planta cannabis sativa, és reconegut per les seves propietats hidratants, antiinflamatòries i antioxidants. Aquestes característiques el converteixen en un ingredient ideal per als productes d’higiene per a mascotes, especialment per a pells sensibles o propenses a al·lèrgies. A més de nodrir i protegir la pell, l’oli de cànem també contribueix al manteniment d’un pelatge sa i brillant, reduint la irritació cutània i promovent la cicatrització de ferides menors.

Per la seva banda, les proteïnes d’amarant, obtingudes d’una planta de gran valor nutricional, ofereixen beneficis excepcionals per a la pell i el pelatge caní. Ric en aminoàcids essencials i nutrients, l’amarant enforteix l’estructura del pèl i en promou el creixement, proporcionant un pelatge més fort i llustrós. A més, la seva suavitat natural i capacitat per retenir la humitat fan que els productes que contenen proteïnes d’amarant siguin ideals per hidratar i protegir la pell dels nostres amics peluts.

La higiene adequada dels nostres gossos té un impacte més extens, afectant la salut de la seva microbiota. La microbiota, composta per bilions de microorganismes, juga un paper crucial en la salut immunològica i general dels nostres amics canins. L’ús de productes com Dog Shampoo en la higiene de les nostres mascotes pot contribuir a mantenir un equilibri saludable en la seva microbiota, afavorint una millor absorció de nutrients i enfortint el seu sistema immunològic.

Busqueu, doncs, un lloc segur per banyar el vostre gos. Mulleu-lo amb aigua tèbia, evitant que li entri a les orelles, i apliqueu el xampú generosament sobre el pèl. Ens agrada el de FamiskinVet no només pels ingredients estrella que conté, sinó també pels que no conté: sulfats, silicones o compostos minerals. L’elecció de productes d’higiene per a gossos també ha de considerar el seu impacte en el medi ambient. Els productes naturals no només són beneficiosos per a ells, sinó també per al planeta. En optar per aquests productes, estem promovent un estil de vida més sostenible i respectuós.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.