Tractament del contorn dels ulls

Anna Vilaseca

Farmacèutica.
Departament científic.

La pell del contorn d’ulls es entre 5 i 10 vegades més prima que la de la resta de la cara. S’ha de cuidar de forma específica i amb una crema que minimitzi les bosses, les ulleres i les línies d’expressió. La crema ha d’hidratar i il·luminar la mirada. És una zona molt sensible i per tant ha de ser molt suau, amb actius naturals i en aquest cas sense perfum. El contorn dels ulls és una zona que s’ha de començar a cuidar des de jove.

Els actius de la crema són determinants perquè sigui eficaç. Ha de portar actius hidratants, antioxidants i substàncies que estimulin la síntesi de col·lagen.

Abans de parlar dels actius més efectius, innovadors i naturals, definirem que s’entén per:

Potes de gall o línies d’expressió: Són les arrugues horitzontals que apareixen en la vora externa dels ulls, en direcció a la templa i que s’accentua quan somriem o quan riem. Són arrugues dinàmiques, degudes a la repetida contracció dels músculs que es troben a sota. Molts cops es manifesten de forma precoç en la gent jove.

Bosses: Les bosses en els ulls es deuen a la retenció de líquids i també a la formació de greix en la zona ocular de la parpella inferior. Una de les causes és el pas del temps, però també pot afectar a gent jove. A més de l’ús d’una crema cosmètica adequada es recomana una dieta sana i variada.

Ulleres: Són una alteració de la coloració de la pell ubicada sota dels ulls degut a una producció excessiva de melanina i a la dilatació dels capil·lars pròxims a la superfície de la pell. També les pot provocar el cansament. No descansar bé o dormir malament pot ser una causa.

Microcirculació: En el contorn dels ulls la micro-circulació sanguínia i limfàtica és molt fràgil i dèbil, es produeix una falta d’irrigació i es pot acumular líquid.

Actius en la crema Contorn d’ulls:

  • Cafeïna vegetal Ecocert: Ajuda a descongestionar la zona de les ulleres. Activa la circulació sanguínia. Drenant. 
  • Pèptid natural que atenua la resposta inflamatòria: Prevé el dany induït per la falta de son, presenta propietats similars a la melatonina contra la glicació i la peroxidació i reforça la primera línia de defensa immune. 
  • Extracte de ferment bacterià: Embelleix el contorn dels ulls. Incrementa la síntesis de col·lagen, per la qual cosa la pell del contorn d’ulls es torna més forta i ferma. Millora la micro-circulació perquè redueix la permeabilitat vascular i disminueix l’acumulació de productes de la sang i melanina, responsables de las bosses i les ulleres, respectivament. Eficàcia provada en homes i dones. 
  • Pèptid efecte tensor. Millora real de les arrugues d’expressió. Contraresta les micro-tensions dèrmiques reduint i suavitzant les línies d’expressió. 
  • Tensor vegetal natural derivat de la civada: Té capacitat d’ajustar-se perfectament al micro-relleu de la pell gràcies a la seva configuració tridimensional i al seu alt pes molecular. Produeix un efecte de suavitat i un estirament visible en la superfície de la pell. Efecte tensor immediat. Proves d’eficàcia in vivo. 
  • HIDROLATS de Rosa, Camamilla i Hamamelis d’agricultura ecològica: Efecte calmant i tonificant. 
  • Ingredient actiu botànic que combina extractes de 5 plantes i bio-flavonoides: Els seus components principals són: Àrnica, Hamamelis, Brusc, Cua de cavall i Malva, amb propietats descongestionats, antiinflamatòries i veno-tòniques entre d’altres.
  • Extracte de marí (Pynus pinaster extract):

L’extracte de l’escorça del pi marí te una poderosa activitat reduint l’aparició dels signes de l’envelliment del contorn dels ulls. Potent captador de radicals lliures, protegeix el col·lagen i l’elastina, accelera la renovació de l’epidermis, activa la microcirculació. És un potent antioxidant i té efectes anti-pol·lució

  • Àcid hialurònic Macro d’origen vegetal: 

Forma un film que manté la hidratació natural de la pell. Allisa el relleu cutani, elimina els signes de cansament i millora el to i l’elasticitat de la pell, estimulant les cèl·lules del teixit conjuntiu perquè fabriquin col·lagen. 

  • Àcid hialurònic Micro d’origen vegetal:

Penetra en profunditat i omple les arrugues des de l’interior. Al ser tant petit és perfecte per retenir l’aigua, afavorint l’elasticitat i la fermesa de la pell.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.