Reparar els signes de l’envelliment facial

Anna Vilaseca

Farmacèutica.
Departament científic.

La pèrdua de fermesa, hidratació, l’aparició d’arrugues i taques a la pell són signes provocats per 3 tipus d’envelliment:

 1. Envelliment cronològic:
  Degut al pas del temps. Disminueix la renovació cel·lular, la dermis es torna més prima, disminueix la hidratació de la pell i la síntesi de col·lagen i elastina.
 1. Envelliment foto-induït i degut a la pol·lució:
  Degut a l’exposició al sol i a la pol·lució . Dona lloc a la formació de radicals lliures que afecten al col·lagen i a les cèl·lules cutànies. Poden aparèixer taques a la pell.
 1. Mio-envelliment:
  El moviment repetit dels músculs en punts determinats de la cara és el responsable de les línies d’expressió.

Una crema facial antiaging ha de portar actius reparadors i regeneradors que puguin combatre amb profunditat i de forma intensiva els signes provocats pels 3 tipus d’envelliment que pateix la pell. Ha de ser una fórmula molt eficaç que protegeixi el col·lagen i l’elastina de la degradació enzimàtica, dels radicals lliures, que redueixi les arrugues visiblement i aporti un efecte regenerador.

ANTIAGING de Famiskin cosmetics, porta actius innovadors i amb eficàcia provada, que fan que puguem dir que repara els signes de l’envelliment, actuant en els 3 tipus d’envelliment de la pell:

 • Extracte de pí marí (Pynus pinaster extract):
  El pi marí, degut a les condicions extremes on viu, llocs molt ventosos i assolellats, ha desenvolupat substàncies, contingudes dins de l’escorça, que protegeixen i defensen la planta de les agressions externes. L’extracte de l’escorça del pi marí te una poderosa activitat reduint l’aparició dels signes de l’envelliment de la pell. Potent captador de radicals lliures, protegeix el col·lagen i l’elastina, accelera la renovació de l’epidermis, activa la microcirculació cutània, té una acció protectora enfront els UVB. Ajuda a aclarir les taques de la pell. És un potent antioxidant i té efectes antipolució. Actua sobre l’envelliment foto-induït i degut a la pol·lució i sobre l’envelliment cronològic.
 • Àcid hialurònic Macro d’origen vegetal:
  Aquest àcid hialurònic té una funció decisiva en el manteniment de l’aspecte llis característic d’una pell jove. Forma un film que manté la hidratació natural de la pell. Gràcies a la formació d’una retícula viscoelàstica d’acció tensora immediata, allisa el relleu cutani, elimina els signes de cansament i millora el to i l’elasticitat de la pell, estimulant les cèl·lules del teixit conjuntiu perquè fabriquin col·lagen. Actua sobre l’envelliment cronològic
 • Àcid hialurònic Micro d’origen vegetal:
  Àcid hialurònic de pes molecular molt petit. Penetra en profunditat i omple les arrugues des de l’interior. Al ser tant petit és perfecte per retenir l’aigua, afavorint l’elasticitat i la fermesa de la pell. Actua sobre l’envelliment cronològic
 • Oli cel.lular d’olivera:
  S’obté de cèl·lules mare de brots d’olivera silvestre. Les qualitats d’aquesta planta ancestral tenen un gran interès. Aconsegueix l’activació dels cicles de rejoveniment energètic ajudant les cèl·lules a lluitar contra l’obsolescència programada del mitocondri. Recarrega les cèl·lules madures des de dins, de manera que tornen als nivells de les cèl·lules joves. El resultat final és el renaixement de la pell. Actua sobre l’envelliment cronològic
 • Pèptid efecte tensor:
  Pèptid que actua sobre el mio-envelliment. El mecanisme d’acció d’aquest pèptid suposa una millora real en les línies d’expressió. Amb eficàcia provada. Contraresta les microtensions dèrmiques reduint i suavitzant les línies d’expressió. Efecte tensor.
 • Oli d’argan (Argania Spinosa Kernel Oil):
  Gran poder regenerador, hidratant i antioxidant. Suavitza i humecta la pell. Molt ric en vitamina E, antioxidants, àcids grassos. Al Marroc l’anomenen l’or líquid.
 • Oli Sacha Inchi (Plukenetia Volubilis Seed Oil):
  Aquest oli provinent de l’Amazònia peruana té una de les concentracions més altes d’àcids grassos poliinsaturats, d’entre tots els olis vegetals: un 48% d’alfa-linolènic (Omega 3), 37% de linoleic (Omega 6) i 8 % d’oleic (Omega 9).Té propietats regeneradores i augmenta l’elasticitat de la pell. També regula la queratinització de la pell.
 • Vitamina E:
  Exerceix una acció protectora enfront les reaccions oxidatives productores de radicals lliures responsables de l’envelliment cutani.
 • Coenzim Q10 (Ubiquinona):
  Lluita contra l’estrès oxidatiu. Unifica el to de la pell.

Aplicar nit i dia.

Textura cremigel.

Té un 96% d’ingredients naturals i és apta per vegans.

Sense al·lèrgens.

This site is registered on wpml.org as a development site.